DFDS, det danske konsernet som blant nordmenn nok er mest kjent for fergerutene mellom Oslo og København, har lagt frem tall for tredje kvartal.Konsernet som består av en shippingdivisjon og en logistikkdivisjon økte inntektene til 3.799 millioner danske kroner i tredje kvartal, fra 3.792 millioner danske kroner i samme periode i 2015.EBITDA økte med hele 15 prosent til 972 millioner danske kroner fra 843 millioner danske kroner i tredje kvartal i fjor. Økningen skyldes primært høyere inntjening i shippingdivisjonen.Rapportert EBITDA inkluderer også en negativ valutaeffekt på 45 millioner danske kroner, skriver selskapet. Resultatet før skatt hadde en solid økning på 23 prosent fra samme periode i fjor. I år kom resultatet inn på 732 millioner danske kroner mot fjorårets resultat som endte på 595 millioner danske kroner. Selskapet oppjusterer guidingen for inneværende år. EBITDA forventes nå komme inn på mellom 2.525 og 2.626 millioner danske kroner. Det er opp fra det forrige anslaget som var på mellom 2.450 og 2.600 millioner danske kroner. Her er