Sunnmørsreder: - Situasjonen er helt svart

Skipsreder Åge Remøy har aldri vært med på verre tider enn nå.

Skipsreder Åge Remøy (66) har vært 30 år i offshorenæringen. Så mørk som det er i næringen nå har sunnmøringen aldri opplevd, skriver Dagens Næringsliv.- Her sitter vi og gaper og lurer på hva som skjer. Det er skremmende å tenke på at det er så lav attraktivitet. For ikke lenge siden var alle skipene i sving. I 2014 var det bare velstand. Nå er det akkurat det motsatte, sier Remøy til avisen.Rederen kjøpte første supplybåt i 1987 og stiftet Rem Offshore i 1996. Tidligere i år ble selskapet slukt av konkurrenten Solstad Offshore gjennom det Remøy kaller et fiendtlig oppkjøp regissert av Aker.Selv har rederen aldri vært med på verre tider i næringen enn nå.- Situasjonen er helt svart. Så svart som den knapt har vært, sier Remøy til DN.