Trump-ferden fortsatte på Wall Street

Nye barrierer ble brutt på Wall Street tirsdag kveld.

In this Oct. 6, 2016, photo, Republican presidential candidate Donald Trump speaks during a town hall in Sandown, N.H. Russia's government lodged a formal complaint last month with the United Nations over a top U.N. official's condemnations of Trump and some European politicians, diplomats told The Associated Press, an intervention that underscores the unusual links between the Republican presidential nominee and the Kremlin. There is no evidence Trump sought Russia's assistance, or was even aware of the criticism by Zeid Ra'ad al-Hussein, the U.N. high commissioner for human rights. (AP Photo/ Evan Vucci) Evan Vucci

For første gang siden 1998 endte alle de tre store børsindeksene i USA på rekord to dager på rad, melder Marketwatch.com.Dow Jones endte opp 0,4 prosent til 19,023.87, mens den bredere S&P 500-indeksen steg 0,2 prosent til 2,202.94. Indeksene sluttet dermed over de psykologiske barrierene 19.000 og 2.200.Teknologitunge Nasdaq klatret 0,2 prosent til 5,386.35.10 av 11 hovedsektorer endte i grønt territorium.Dow Jones har steget nesten fire prosent etter at Donald Trump ble valgt til USAs neste president. Det var det ikke mange som trodde ville skje før valget. CNN påpeker at investorene ikke akkurat har lidd under Barack Obama heller, og viser til at Dow Jones stod i 6.400 poeng i mars 2009, kort tid etter at Obama inntok det hvite hus.