Analytiker: Denne aksjen er for mange en trygg havn i romjulen

Børs

På en rolig børsdag, hvor hovedindeksen i skrivende stund er opp 0,06 prosent til 678,47 poeng, står Marine Harvest frem som en av vinnerne.Aksjen, som troner på toppen av omsetningslisten, omsettes nå for 156,90 kroner etter et kursoppgang på 2,28 prosent.Analytiker Marius Gaard i Swedbank sier til TDN Finans at prisene er gode og biomassetallene indikerer et svært stramt marked godt inn i 2017.- Dette er for mange en trygg havn i romjulen. Dessuten har aksjene hengt litt etter børsen de seneste ukene i kjølvannet av at oljerelaterte aksjer har vært i siget, så at laks er tilbake på menyen er ikke så overraskende, forteller Gaard.Vi gjør oppmerksom på at Periscopus ved Trygve Hegnar eier fire millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 0,9 prosent, i Marine Harvest.

børs
marine harvest
marius gaard
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse