Arctic-megler satser som investor

Med seg på laget får han blant annet Torstein Tvenge.

Aksjemegler Grunde Eriksen var med da et knippe topper og ansatte i SEB i Norge brøt ut og etablerte Arctic Securities for ni år siden. Siden har de bygget meglerhuset til en kjempesuksess. Nå hopper Eriksen av og etablerer sitt eget investeringsselskap, Altitude Capital as, skriver DN– Det er et investeringsselskap som jeg leder, som vi har startet sammen, sier Eriksen til avisen.Ifølge DN har Eriksen med seg en rekke kjente investorer på laget. Deriblant milliardær og storinvestor Torstein Tvenge og hans sønn Magnus Tvenge, Sector Asset Management-partner Endre Ording Sund, og hedgefondforvalter Svein Rune Høgset.– Dette er mennesker jeg har kjent lenge, og som dels har vært kunder lenge. Så når jeg skulle slutte var det flere som spurte om de kunne bli med, sier Eriksen til avisen..


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også