Brasil-avtale for Scatec Solar

Scatec Solar melder tirsdag at de har inngått en avtale med det brasilianske selskapet Kroma Energia og fire partnere, ifølge TDN Finans.

Avtalen er for fire solarparker på totalt 150 megawatt i den brasilianske delstaten Ceará. Kroma vant prosjektene i en auksjonsprosess holdt av brasilianske energimyndigheter i Brasil i november i fjor.-Med disse prosjektene er vi sikret et sterkt fotfeste i Brasil, et stort og voksende solenergimarked. Vi ser en positiv utvikling i den brasilianske økonomien og fortsatt statlig støtte til fornybar energi, sier administrerende direktør Raymond Carlsen i Scatec Solar i en kommentar gjengitt av TDN Finans. Scatec Solar vil bygge, eie og drive kraftverkene i Ceará og de totale investeringene for å realisere anleggene er anslått til 720 millioner brasilianske realer, eller 212 millioner dollar. Byggingen har planlagt start i 2017.De nye prosjektene gjør også at Scatec Solar velger å ikke gå videre med to andre prosjekter i Brasil på totalt 78 megawatt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også