Kinesisk investor. Foto: AP

Bredt børsfall i Asia

De største Asia-børsene faller torsdag morgen.

I kjølvannet av børsfallet i USA, er børser i Asia røde torsdag morgen.I Japan faller Nikkei 0,33 prosent, og den bredere Topix-indeksen er ned 0,36 prosent.Shanghai Composite i Kina svekkes 0,25 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong faller tilbake 0,87 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 0,12 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia derimot klatrer 0,54 prosent. Straits Times i Singapore faller 0,75 prosent.- Moderat nedgang på Wall Street, understøttet av fallet i oljeprisen, gir lite inspirasjon for de asiatiske markedene i dag, sier strateg i IG Asia, Jingyi Pan, til Bloomberg News.OljeprisenBrent-oljen er torsdag morgen uendret på 54,46 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,04 prosent til 52,47 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 55,33 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også