BW Offshore og BW Group vil satse i Gabon

BW Offshore og BW Group satser nå på lisens offshore Gabon.

BW Offshore og BW Group har gjennom et joint venture inngått en avtale om kjøp av 66,67 prosent av Dussafu-produksjonsdelingskontrakten offshore Gabon, opplyses det i en melding.Selgeren er Harvest Energia, og prislappen er satt til 32 millioner dollar.BW Offshore og BW Groups joint venture, kjent som BW Energy Holdings (BWEH), eies 66,67 prosent av BW Offshore og 33,33 prosent av BW Group-datter Maple Company LimitedDe resterende 33,33 prosentene av Dussafu-lisensen er eid av Panoro Energy-datter Pan-Petroleum Gabon. Med forbehold om at den første avtalen går i boks, har BWEH en avtale med Pan-Petroleum Gabon om kjøp av ytterligere 25 prosent av Dussafu for 12 millioner dollar i kontanter.Feltutbyggingen ventes å koste 150 millioner dollar frem til produksjonsstart som er planlagt i 2018.Les hele meldingen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også