Farstad og Siem fortsetter samarbeidet

Farstad Shipping ASA og Siem Oil Service Invest fortsetter arbeidet med å etablere en solid finansiell plattform for rederiet.

Det fremgår av en melding fra selskapet tirsdag morgen.Selskapet opplyser videre at de er i konstruktiv dialog med alle berørte kreditorer.Stanser gjeldsbetjeningFor å bevare likviditetsreservene har Farstad Shipping ASA og majoriteten av datterselskapene besluttet å stanse betjening av renter og avdrag til sine finansielle kreditorer, heter det videre i meldingen, noe som skjer med øyeblikkelig effekt.Et stort flertall av de finansielle kreditorene har bekreftet at de ikke vil kreve betaling fra Farstad Shipping-gruppen i den nåværende situasjonen.Dette gjør de som støtte for den pågående restruktureringen, skriver selskapet som samtidig er nøye med å understreke at konsernet vil fortsette å opprettholde driften som normalt, og at leverandørene vil få betalt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også