Kjøper spansk vekst

StrongPoint kjøper samtlige aksjer i det spanske selskapetPyD Seguridad S.L.

StrongPoint opplytser at de har signert en avtale for kjøp av 100 prosent av aksjene i det spanske selskapet PyD Seguridad S.L.Kjøpesummen på 451.480 euro betales i sin helhet ved avtaleinngåelse, og er basert på et forventet årsresultat i 2017 på 200.000 euro. Samtidig overtar StrongPoint rentebærende gjeld knyttet til driften på ca. 500.000 euro. Det er også avtalt en earnout basert på en gjennomsnittlig omsetningsvekst i årene 2017-2019 på 20 prosent per år. Selskapet har 12 ansatte og en forventet omsetning på 3,5 millioner euro i 2017, og StrongPoint opplyser i meldingen at de kjenner PyD Seguridad godt gjennom flere års aktivt samarbeid.PyD Seguridad er et spansk salgsselskap, etablert i 1999, med hovedkontor i Madrid.Selskapet dekker hele Spania gjennom egne selgere, serviceteknikere og representanter.Selskapet har vært en forhandler av StrongPoint sin kontanthåndteringsløsning, CashGuard, i over 10 år. Med eierskiftet vil selskapet endre navn til StrongPoint S.L.U. og tilby hele StrongPoints produktportefølje.Hittil har PyD Seguridad levert og installert flere hundre CashGuard systemer i Spania, Portugal og Andorra.- Selskapet har spilt en avgjørende rolle i forhold til vår vellykkede utrulling av nærmere 600 CashGuard systemer til Alimerka i 2016, opplyses det i meldingen. Grunnlegger og hovedeier i PyD, Javier Aguilera, vil fortsette som leder for selskapet og vil inngå i StrongPoint EMEA Management team.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også