Ole Rettedal innsidetiltalt

- Domstolene får dømme, sier Ståle Kyllingstad.

Tidligere investeringsdirektør i IKM-systemet, Ole Rettedal, ble tirsdag tiltalt for ulovlig innsidehandel, skriver DN.Rett før han på vegne av arbeidsgiver Ståle Kyllingstad la inn en salgsordre på 20 prosent av aksjene i Noreco til 30 prosent under børskurs, skal han ifølge avisen ha solgt unna ti millioner aksjer privat i samme selskap.- Rettedal har vært villig til å forklare seg om alle sider av saken. De faktiske sidene av saken er helt avklart, sier tiltaltes advokat Monica Furustøl hos Arntzen de Besche i Stavanger.DN skriver at Finanstilsynet oppdaget forholdene ved en tilfeldighet, etter at Økokrim hadde bedt tilsynet undersøke en annen sak (som ikke resulterte i noe).Finanstilsynet anmeldte Rettedal til Økokrim, som tok ut siktelse i februar. I november sluttet Rettedal i IKM, og IKM-eier Ståle Kyllingstad overtok som investeringsdirektør.- Jeg føler meg ikke assosiert med denne saken. Den er knyttet til en tidligere ansatt, og domstolene får dømme om hva som er skjedd. Han har sagt opp av egen, fri vilje, sier Kyllingstad til avisen.Den omtalte salgsordren ble trukket raskt etter at den ble lagt ut, men Kyllingstad vil ifølge DN ikke kommentere hvorfor.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også