Primærinnsidere omrokkerer

Morten Astrup. Foto: Finansavisen.

Primærinnsidere omrokkerer i Storm Real Estate ASA, ifølge en børsmelding torsdag.

Strategic Ivestments A/S har den 30. november kjøpt 300.000 aksjer i selskapet til 4,50 kroner per aksje. Kim Mikkelsen som er administrerende direktør og styremedlem i Strategic Investments er varamedlem i styret til Storm Real Estate.Aconcagua Management Ltd, eid av primærinnsider Morten E. Astrup har på samme dag netto kjøpt 128.855 aksjer til 4,50 kroner per aksje, og sitter dermed med totalt 3.128.855 aksjer i selskapet.Ørn Nord AS som er 50 prosent eiet av Morten E. Astrup har solgt 170.000 aksjer til 4,50 kroner per aksje, og sitter igjen med 178.060 aksjer etter salget.To selskap eiet av primærinnsiderne Morten E. Astrup og Erik M. Mathiesen har også solgt aksjer.Storm Capital Management har solgt 160.000 aksjer til 4,50 kroner per stykk, mens Storm Capital Partners Ltd, har solgt 98.855 aksjer i selskapet.Etter salget eier ikke disse to noen aksjer i Storm Real Estate ASA.Storm Nordic Fund som er 100 prosent kontrollert av Astrup er under avvikling med endelig oppløsning planlagt til 8.desember. Storm Nordic Funds eiendeler vil bli delt ut til eneaksjonær Aconcagua Management Ltd som også er 100 prosent kontrollert av Astrup, og dermed vil ikke utdelingen påvirke Astrups eierandel i Storm Real Estate ASA.


Les også