Rører ikke Telenor

- En virkelig sjokkerende smørje, sier Jan Petter Sissener.

Investor og forvalter Jan Petter Sissener var gårsdagens gjest i HegnarTV.Telenor ble ett av mange temaer.Sendingen kan du se i opptak her.- Rører ikke aksjenSissener er ikke mye imponert over utviklingen i den tilsynelatende personstriden mellom styreleder Gunn Wærsted og toppsjef Sigve Brekke.- Vi er veldig management-fokuserte. Så lenge de to sitter der, rører vi ikke aksjen, sa en klokkeklar Sissener.- Å følge med på den smørja har vært virkelig sjokkerende. At de to nå skal være bestevenner og alt være forlikt tror jeg ikke noe på, la han til.Savner ryggradDen daglige lederen av Sissener AS, som forvalter fondene Sissener Sirius og Sissener Canopus, savner rett og slett ryggrad.- Hva kan ha skjedd? Wærsted har medgitt at hun har prøvd å få ham til å slutte. Enten er hun ikke dyktig nok som styreleder - ved å ha bygget et kollegium i styret og avstemt dette med styret på forhånd, eller så har hun blitt dolket i ryggen. I begge tilfeller burde hun ha gått, fortalte Sissener.- Hvis ikke (næringsminister) Monica Mæland har tryglet henne om å sitte til sommeren, da, føyde han til.- Husker ikke CV-enSlik investoren ser det, kan ikke Wærsted sitte som styreleder i Norges fremste teknologibedrift uten å ha tillit til administrerende direktør.- Det er det åpenbart at hun ikke har. Og administrerende direktør husker jo ikke CV-en sin en gang, mannen som er ansvarlig for det største tapet i norsk industrihistorie, fortsatte han.- Telenor har tapt over 30 milliarder kroner i India, så nå får vi se hva det koster å bli kvitt det. For ett år siden snakket de om å selge for én milliard dollar, nå må de kanskje betale for å bli kvitt det, føyde Sissener til.