Investor Tore Aksel Voldberg - Foto: Scanpix

Solons styre og ledelse er utpekt

Tore Aksel Voldberg tar plass i styret.

Bionor Pharma fullførte i går kjøpet av Solon Eiendom, og skifter dermed navn til nettopp Solon Eiendom. Ifølge en børsmelding sendt ut torsdag kveld vil Simen Thorsen bli styreleder i selskapet, mens Einar J. Greve blir nestleder.Styret, som ble valgt på en ekstraordinær generalforsamling i går, vil for øvrig bestå av Tore Aksel Voldberg, Bente Bøhler og Katarina Finneng.Videre har styret ansatt Andreas Martinussen som administrerende direktør og Tarjei Røise Warholm som finansdirektør, med effekt fra nå.Samtidig vil Unni Hjelmaas bli ansatt som sjef for det heleide datterselskapet Bionor Immuno AS.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også