Aker vurderer å selge Aker Solutions?

- Det er rykter og spekulasjoner, sier kommunikasjonsdirektør Atle Kigen i Aker.

Ivan Kverme
Børs

Bloomberg skrev tirsdag kveld at Aker ASA, Kjell Inge Røkkes investeringsselskap, vurderer å selge Aker Solutions. Det ble vist til personer med kjennskap til saken. Nyhetsbyrået skrev at Aker vurderer et salg sammen med Goldman Sachs. Det blir imidlertid understreket at det ikke er tatt en beslutning rundt om man skal selge.  - Det er rykter og spekulasjoner. Det som vi har sagt tidligere, er at Aker er åpne for allianser eller transaksjoner hvis det er til det beste for selskapene og aksjonærene. Det har vi sagt flere ganger. Det har vært spekulert rundt dette i analytikerrapporter, og nå har Bloomberg stilt spørsmål på bakgrunn av kilder de har, sier kommunikasjonsdirektør Atle Kigen i Aker til DN.

aker
kjell inge røkke
aker solutions
Nyheter
Børs