Aksjene faller på New York-børsen

Tirsdag peker pilen ned.

Børs

Et minutt etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,34 prosent og står i 5.555,09 poeng, mens Dow Jones står i 19.833,24 poeng etter en nedgang på 0,26 prosent.British American Tobacco (BAT) har inngått avtale om å kjøpe resten av Reynolds American (57,8 prosent) for 49,4 milliarder dollar, skriver Financial Times. Verdens største, børsnoterte tobakkselskap (målt i omsetning) er dermed et faktum.Det nye budet representerer en premie på 26 prosent i forhold til sluttkursen i Reynolds 20. oktober, dagen før BAT kom med sitt første bud.EuropaStorbritannias statsminister Theresa May varslet fullt britisk brudd med EU i en tale tirsdag.- Vi ønsker et nytt og likestilt partnerskap, mellom et uavhengig, selvstyrt Storbritannia og våre venner og allierte i EU, sa May i talen.Pundet har styrket seg i kjølvannet av talen.

wall street
brexit
Nyheter
Børs