Anbefaler aksje - advarer mot risiko

Investtech advarer mot risiko i sine aksjetips.

Aksje - Foto - Scanpix
Børs

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Aker BP, Avance Gas Holding og Austevoll Seafood.Det advares mot risiko forbundet med å investere i Avance Gas Holding.- Aker BP har det siste året vist en sterk utvikling. Aksjen ligger innenfor en stigende trendkanal og videre oppgang innenfor kanalen indikeres. Positiv volumutvikling indikerer en overvekt av positive investorer som stadig er villig til å by høyere priser for aksjene. Det ligger ingen motstand over dagens nivå som er all-time high, mens ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte på kort sikt rundt 149 kroner, samt i gulvet av trendkanalen på mellomlang sikt. Innsidevurderingen er nøytral ettersom det ikke er meldt om handelsaktivitet blant nøkkelpersoner i selskapet det siste året. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Avance Gas Holding brøt ut av en negativ trendutvikling i midten av november og har de siste månedene innledet en kortsiktig stigende trend. Volumbalansen er positiv, noe som styrker den kortsiktige positive trenden og indikerer aktive kjøpere og passive selgere blant investorene. Overkjøpt RSI indikerer at aksjen er inne i et høyt og positivt momentum. Innsidevurderingen er positiv etter flere større kjøp blant meldepliktige investorer i slutten av november. Risikoen er høy med en gjennomsnittlig prisendring per måned på over 30 prosent. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Austevoll Seafood har reagert noe tilbake etter toppnoteringene rundt nyttår. Kursen nærmer seg støtten ved 75 kroner hvor det tidligere har vært et overskudd av kjøpere som har presset prisen opp. På mellomlang sikt beveger aksjen seg innenfor en stigende trend og videre positiv utvikling indikeres. Volumutviklingen har den siste uken vært svært positiv, noe som gir signaler om en økt kjøpsinteresse blant investorene. På kort sikt ligger det noe motstand over dagens nivå ved 79,30 kroner, og eventuelle brudd opp gjennom dette nivået vil utløse et positivt signal. Innsidevurderingen er nøytral. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse