Anbefaler Avance Gas før tall

DNB Markets er optimister (rettet).

avance gas
Børs

Tidligere denne uken høynet DNB Markets kursmålet i Avance Gas til 41 kroner, og styrket dermed sin kjøpsanbefaling.Nå ser meglerhuset frem mot gassrederiets rapport for 4. kvartal.- Vi har 4. kvartalsestimater i underkant av konsensus, men samtidig en kjøpsanbefaling med et nylig oppjustert kursmål. Vi mener det her er behov for å se noe lengre frem enn neste ukes rapport. En bedring i tilbuds- og etterspørselsbalansen i VLGC-markedet (very large gas carriers) er ventet å løfte skipsverdiene inn mot 2018, heter det.- Vi venter et løft i estimert netto underliggende verdi fra i dag 37 til 45 kroner per aksje om et år, fortsetter DNB Markets.Kursmålet er basert på 10 prosent rabatt av estimerte verdier ett år frem.Spørsmålet er om Avance Gas kommer med rapporten for 4. kvartal neste fredag, ettersom både Oslo Børs og selskapet selv opplyser at (torsdag) 16. februar er datoen.Avance Gas stiger uansett 1,8 prosent til 34,30 kroner i fredagens handel på Oslo Børs. DNB-analytikerne ser dermed en oppside på nesten 20 prosent fra dagens nivåer.

avance gas
dnb markets
gass
Nyheter
Aksjeanalyse
Shipping
Børs
Aksjeanalyse