Anbefaler ti aksjer

Investtech forteller om de ti beste investeringene i Norden.

Børs

Fredag 20. januar er det fem nye aksjer i Norden Topp 10 fra Investtech. Dermed består listen av tre svenske, fem norske, en dansk og en finsk aksje.1.   Outotec Oyj(OTE1V.HEX) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 5.22 (0.17)Outotec Oyj ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 5.00 euro. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 5.00 euro ved reaksjoner tilbake. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.2.   Seadrill(SDRL.OL) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 27.06 (-0.47)Seadrill har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har tatt ut objektivet ved 29.63 kroner etter brudd på en dobbel-bunn-formasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen tester støtten ved ca 25.60 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette svekker trendbruddet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.3.   D/S Norden(DNORD.CO) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 123.2 (1.6)D/S Norden ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 112 kroner. Videre oppgang til 134 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 117 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.4.   Holmen B(HOLMB.ST) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 318.5 (3.8)Holmen B ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Kursen har reagert tilbake etter et mulig falskt brudd på en rektangelformasjon. Etablert notering over 323 kroner vil igjen gi nye positive signaler til aksjen, mens brudd på motsatt side av formasjonen vil være et sterkt salgssignal. Aksjen tester støtten ved ca 316 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 316 kroner vil utløse et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.5.   Axactor AB(AXA.OL) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 2.54 (0.07)Axactor AB ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har reagert tilbake etter bruddet på en rektangelformasjon. Det er støtte rundt 2.40 kroner, noe som åpner for gode kjøpsmuligheter nå. Etablert brudd under denne støtten vil imidlertid nøytralisere kjøpssignalet. Aksjen har støtte ved ca 2.10 kroner og motstand ved ca 3.10 kroner. RSI divergerer positivt mot kursen, noe som indikerer mulighet for en reaksjon opp. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.6.   Aker Solutions ASA(AKSO.OL) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 45 (0)Aker Solutions ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 43.00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 43.00 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.7.   Africa Oil Corp.(AOI.ST) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 18.6 (-0.2)Africa Oil Corp. har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake på kort sikt. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 16.92 kroner. Videre oppgang til 22.74 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 16.00 kroner. Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker trendbildet. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.8.   Sandvik(SAND.ST) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 117.3 (0)Sandvik ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 84.92 kroner. Objektivet ved 117 kronor er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 114 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 114 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.9.   Petroleum Geo-Services(PGS.OL) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 29.5 (0.7)Petroleum Geo-Services ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 18.53 kroner. Objektivet ved 24.67 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen tester støtten ved ca 29.00 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.10.   Veidekke(VEI.OL) - 19. jan 2017. Siste sluttkurs: 124.5 (0)Veidekke ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 121 kroner og motstand på 128 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen tester støtten ved ca 125 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 125 kroner vil utløse et salgssignal. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

investtech
børs
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse