Blandet på Wall Street

Uken endte blandet på Wall Street etter skuffende nøkkeltall.

Dow Jones endte likevel sin første uke noensinne over 20.000 poeng, etter at den magiske grensen ble nådd onsdag.Sluttnoteringen ble 20093.78 etter en nedgang på 0,04 prosent.S&P 500-indeksen endte på 2294,69 poeng etter å ha falt 0,09 prosent fredag.Den teknologitungen Nasdaq-indeksen trakk i motsatt retning av de to andre indeksene og endte opp 0,10 prosent til 5660,78 poeng.Aksjer som trakk ned var Chevron og Goldman Sachs, med nedgang på henholdsvis 2,4 prosent og 1,1 prosent.Også American Airlines fikk en tøff dag på børsen etter fremleggelse av tall. Aksjen falt 5,3 prosent fredag.Microsoft gikk i motsatt retning med en oppgang på 2,3 prosent.Historisk møteDen britiske statsministeren Theresa May var denførste regjeringssjefen som møtte med Donald Trump etter innsettelsen som president.På en pressekonferanse etter møtet sa May at de Ukraina relaterte sanksjonene mot Russland burde oprettholdes, mens Trump mente det var for tidlig å si, ifølge CNBC. OljeprisenOljeprisen falt noe fredag etter at mye tyder på at den amerikanske skiferproduksjonen er godt på vei til en solid økning.Den ukentlige riggtellingen fra Baker Hughes viste en økning på 15 rigger i USA, og dermed ble det den 12 uken med økning i løpet av de siste 13 ukene, ifølge CNBC. Det har ikke vært flere rigger i operasjon i USA siden november 2015.WTI-oljen endte på 53,20 dollar etter en nedgang på 1,13 prosent.