BN Bank doblet overskuddet

- Vi er meget tilfreds med resultatet for 2016, spesielt i lys av den store omstillingen banken har vært gjennom, sier administrerende direktør Gunnar Hovland i BN Bank.

Børs

I en tøff konkurransesituasjon forbedret BN Bank-konsernet resultatet etter skatt i 2016, til 261 millioner kroner, opp fra 125 millioner kroner i 2015.Det kraftig forberedte 2016-resultatet kjennetegnes av en forbedret rentenetto, positive verdiendringer og lavere driftskostnader som trekker resultatet opp. Lavere provisjonsinntekter og noe økte tap trekker resultatet ned sammenlignet med 2015.- Vi er meget tilfreds med resultatet for 2016, spesielt i lys av den store omstillingen banken har vært gjennom, sier administrerende direktør Gunnar Hovland i BN Bank.BN Bank opplever sterk kundetilgang og en høy vekst i boliglån. Utlånsvolumet i personmarkedet har i 2016 økt med 2,7 milliarder kroner, tilsvarende 13,4 prosent.- For andre året på rad opplever vi en kraftig økning i boliglån. Også i 2015 hadde vi en tilsvarende økning, noe som gjør oss til en av vekstvinnerne i det norske boliglånsmarkedet både de siste årene.  Det er tøff konkurranse om kundene, og vi er veldig stolte over at så mange velger oss, sier Hovland i en børsmelding.

bn bank
Nyheter
Børs