British American Tobacco sluker Reynolds

Verdens største er et faktum.

Børs

British American Tobacco (BAT) har inngått avtale om å kjøpe resten av Reynolds American (57,8 prosent) for 49,4 milliarder dollar, skriver Financial Times.Verdens største, børsnoterte tobakkselskap (målt i omsetning) er dermed et faktum.49,4 milliarder dollar er en oppjustering fra budet på 47 milliarder dollar fremsatt i oktober.De to selskapene har tirsdag sendt ut en felles pressemelding. Ifølge denne får Reynolds 29,44 dollar i kontanter og 0,5260 BAT-aksjer for hver av sine aksjer.Det nye budet representerer en premie på 26 prosent i forhold til sluttkursen i Reynolds 20. oktober, dagen før BAT kom med sitt første bud.Avtalen betinges av godkjennelse av begge selskaper aksjonærer.BATs mests kjente merker er Dunhill og Lucky Strike, mens Reynolds står bak for eksempel Camel.

british american tobacco
reynolds american
oppkjøp
sigaretter
Nyheter
Børs