Data Respons sikret ny kontrakt

Data Respons har inngått en kontrakt på 20 millioner kroner.

Kenneth Ragnvaldsen. Foto: Finansavisen.
Børs

Data Respons har inngått en kontrakt på 20 millioner kroner med en kunde innen det maritime marked.Kontraktene omfatter utvikling og leveranser av smarte løsninger som integreres i kundens sluttprodukt. Leveransene vil foregå i løpet av de neste to årene.- Nye innovative løsninger trengs som en del av digitaliseringen av fremtidens skip. Vi kan tilby spesialistkompetanse og skreddersydde løsninger som inngår i kundens kontrollsystem. Vi ser på digitaliseringen som en stor vekstmulighet for vårt selskap fordi denne trenden går på tvers av de fleste markedsområdene vi er involvert i, sier CEO Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons ASA i en børsmelding.

data respons
Nyheter
Børs