- Det ser ut som bunnen er nådd

Innen tre år regner Sparebank1 SR-Bank med at oljeprisen har stabilisert seg.

Børs

Administrerende direktør i Sparebank1 SR-Bank, Arne Austereid, sier ifølge TDN Finans nær sagt alle bankens oljeservicekunder nå er i stand til å drive i tre år til.- Det ser ut som bunnen er nådd i oljeservice, og vi aner ny optimisme, sier Austereid, og mener banken er så godt som ferdig med restruktureringer i oljeservicesektoren.- Vi har stort sett restrukturert alle våre kunder innen oljeservice. Vi har satt de i stand til å drive i tre år til, sier han til nyhetsbyrået.Innen tre år regner banken med at oljeprisen har stabilisert seg. Ifølge Austereid har de ikke opplevd smitteeffekter med tanke på tap til andre sektorer etter fallet i oljeprisen.- Boligprisene har falt, men vi har ikke tatt tap i denne sektoren, sier banksjefen til TDN Finans.

oljeservice
sparebank 1 sr-bank
Nyheter
Børs