DNO har fått ny betaling i Irak

DNO og Genel Energy får betalt for irakisk olje.

Foto: DNO
Børs

DNO har mottatt 38,89 millioner dollar, tilsvarende drøye 326 millioner kroner, fra De regionale kurdiske myndighetene i Nord-Irak (KRG), opplyses det i en melding.Pengene er i hovedsak betaling for oktober-eksporten fra Tawke-feltet, og skal deles med partner Genel Energy.Det totale fakturerte beløpet for oktober er ifølge meldingen på 32,62 millioner dollar, mens 6,27 millioner kroner gjelder tidligere leveranser.DNO hadde i oktober en snittproduksjon ved Tawke-feltet på 108.122 fat per dag, hvorav 107.450 fat per dag var øremerket eksport.For 2016 som helhet har produksjonen i snitt lagt på 107.299 fat per måned, mens produksjonen hittil i januar er på 113.876 fat.Les hele meldingen her.

dno
tawke
krg
genel energy
Nyheter
Energi
Børs