Flere gode nyheter for EMGS

EMGS kommer med flere gode nyheter fredag morgen.

EMGS-fartøyet BOA Thalassa. Foto: Selskapet.
Børs

Seismikkselskapet opplyser fredag at de utvider samarbeidet med TGS i Barentshavet. Ifølge meldingen skal TGS investere i et 3D CSEM datainnhentings-prosjekt relatert til den fjerde konsesjonsrunden."Bidraget fra TGS vil bli bokført som en reduksjon i verdien av EMGS multiklientbibliotek", heter det i meldingen. Videre opplyses det at EMGS har solgt MultiClient-data i Norge i en avtale til to millioner dollar. Dette vil bli bokført i første kvartal, ifølge selskapet.Ikke nok med det. Selskapet har også inngått en ny charteravtale for fartøyet Boa Thalassa med BOA SBL.Vilkårene er imidlertid endret. Leien for skipet er redusert med om lag 20 prosent i avtalen som har oppstart første oktober med en fast periode på to år, pluss tre seksmåneders opsjoner. Det skal også være enighet om noe ekstra fleksibilitet i 2017.- Vi er glade for å se at våre leverandører fortsetter å bidra til målrettet kostnadsbesparelser i selskapet, sier administrerende direktør Christian Vermeijden i EMGS i en kommentar, ifølge TDN Finans. Den nåværende kontrakten utløper i april, og skipet vil dermed kunne belage seg på være uten jobb frem til oktober. 

emgs
tgs nopec
Nyheter
Børs