Fredriksen-rigg får forlenget kontrakt

North Atlantic Drilling melder om en kontraktsforlengelse med Statoil fredag. 

Børs

Riggselskapet har fått kontrakt for boring av en brønn, i tillegg til opsjon for en til, med Statoil.Kontrakten er for jack up-riggen West Elara og arbeidet vil skje i direkte forlengelse av den eksisterende kontrakten med Statoil. Den faste kontrakten gir en estimert økning i ordrereserven på 10 millioner dollar, opplyser selskapet.West Elara har vært på kontrakt for Statoil siden 2011, og selskapet understreker at de er fornøyde med å fortsette det langvarige arbeidsforholdet. Rigg-kontrakten kommer bare dager etter at det Fredriksen-dominerte selskapet fikk forlenget en kontrakt for riggen West Phoenix.

john fredriksen
north atlantic drilling
rigg
statoil
Nyheter
Børs