Innsiden øker forspranget

Én aksje byttes ut i Finansavisens innsideportefølje.

Børs

Innsideporteføljen steg 2,1 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 0,9 prosent.Innsiden fortsetter dermed å øke forspranget til markedet i det nye året. Stillingen er nå 5,6 vs. 2,4 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Stolt-Nielsen suser videreStolt-Nielsen utmerket seg nok en gang som den klart sprekeste aksjen, etter en oppgang på 14,0 prosent.Aksjen er dermed opp 27,1 prosent siden Tor Olav Trøim kjøpte aksjer  for litt over fem millioner kroner i midten av november. En del av oppgangen er et utbytte på 4,05 kroner fra 22. november som er lagt til kursen.Sparebank 1 SMN bidro også positivt, men ikke med mer enn 0,4 prosent.Ellers var det bare rødfarge å spore.Opera Software ble ukens svakeste på minus 1,7 prosent, fulgt av John Fredriksen Frontline på minus 1,6 prosent. Storebrand gikk tilbake 0,8 prosent.Oljemygg inn, Frontline utNorth Energy kommer inn i porteføljen denne uken, etter at styreleder Anders Onarheim og de finansielle rådgiverne Rachid Bendriss og Didrik Leikvang har kjøpt aksjer for hhv. 3,8 millioner, 1,3 millioner og 941.000 kroner.Ut går Frontline.Aksjen er ned 0,9 prosent siden den ble tatt inn 9. september i fjor. Da har avisen tatt med et utbytte på 0,85 kroner i midten av desember.

north energy
anders onarheim
frontline
john fredriksen
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom