Innsiden øker ledelsen

Finansavisens innsideportefølje er i siget.

Børs

Innsideporteføljen steg 1,0 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 0,1 prosent.Innsiden fortsetter dermed den gode starten på 2017, etter at 2016 ble det 19. året (av 21 mulige) der markedet ble slått.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Stolt-Nielsen sprekestStolt-Nielsen ble forrige ukes sprekeste aksje, med en oppgang på 7,3 prosent.Aksjen er dermed opp 11,4 prosent siden Tor Olav Trøim kjøpte aksjer for litt over fem millioner kroner i midten av november. En del av oppgangen er et utbytte på 4,05 kroner fra 22. november som er lagt til kursen.Opera Software og Sparebank 1 SMN bidro også positivt, med hhv. 0,9 og 0,8 prosent.Storebrand var uendret.John Fredriksens Frontline ble derimot ukens svakeste etter å ha falt 4,0 prosent. Avisen gjør ingen endringer denne uken.

tor olav trøim
stolt-nielsen
innsidekjøp
frontline
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom