Innsidere i oljeknøtt laster opp

Flere innsidere med styreleder Anders Onarheim har lastet opp med aksjer i North Energy, opplyser selskapet onsdag. 

Anders Onarheim. Foto: Finansavisen
Børs

Anders Onarheim som er styreleder i North Energy har kjøpt 1,4 millioner aksjer i selskapet gjennom sitt heleide selskap AB Investments AB og 400.000 aksjer gjennom Liju Invest AS til 2,10 kroner pr aksje, opplyses det i en melding onsdag.Onarheim med tilknyttede parter eier dermed 17,421 millioner aksjer i oljeknøtten, noe som tilsvarer 14,63 prosent av selskapet.Rachid Bendriss, finansiell rådgiver for selskapet, har kjøpt 526.900 aksjer i selskapet via Celisa Capital. Også dette kjøpet ble gjort til 2,10 kroner pr aksje. Han eier 5,164 millioner aksjer i selskapet etter transaksjonen, tilsvarende en eierandel på 4,34 prosent.Videre har finansiell rådgiver Didrik Leikvang også økt eierandelen sin i selskapet gjennom Isfjorden AS. Etter å ha kjøpt 448.163 nye aksjer i selskapet har han også en eierandel på 4,34 prosent av North Energy. Til slutt opplyses det at administrerende direktør Knut Sæberg har kjøpt 50.000 aksjer til 2,10 kroner pr aksje, og sitter dermed med en total aksjepost på 768.822 aksjer i selskapet. 

north energy
anders onarheim
innsidekjøp
Nyheter
Børs