Kilder: SAS vurderer utflagging av fly

Ikke-navngitte kilder sier til den danske avisen Berlingske Business at SAS planlegger å flagge ut flere fly til Irland.

Børs

Det opplyser TDN Finans tirsdag.Hensikten skal være å få mulighet til å skaffe seg billigere arbeidskraft.I forbindelse med fjerdekvartalsrapporten varslet konsernsjef i SAS, Rickard Gustafson flere tiltak for å øke lønnsohmeten til flyselskapet, blant annet at de ville se på muligheten for å opprette baser i Europa, og i forrige uke ble det sendt ut en mail til SAS sine medarbeidere med hvor det sto at selskapet «vurderer nye måter at operere på, inklusiv en mulig lansering av en driftstillatelse utenfor Skandinavia».Informasjonssjef i SAS Knut Morten Johansen skriver i en kommentar til opplysningene fra den danske avisen at det ikke er noe nytt.- Det ble kunngjort i november at vi skal foreta en strategisk oppdatering i 2017, men det er ikke noe nytt å fortelle i denne sammenhengen, sier han til Hegnar.no. 

sas
irland
Nyheter
Børs