Kjøp…..Selg

Børs

Etter at Subsea 7 meldte om en kontraktskansellering av en PLSV i Brasil opprettholder Morgan Stanley sin «overweight»-anbefaling på aksjen, mens Goldman Sachs gjentar sin salgsanbefaling. Ifølge TDN Finans fremgår det av oppdateringer fra meglerhusene datert 16. januar.Her er det altså ikke lett å vite hvordan man skal vurdere fremtiden.Morgan Stanley mener at kanselleringen ikke har noen betydelig innvirkning på investeringscaset, og argumenterer for at kanselleringen var ventet.Goldman-analytikerne venter at «Seven Seas» går av kontrakt i første halvår 2017, de tror ikke kontrakten blir fornyet i dagens marked, skriver TDN Finans.Fremover tror meglerhuset at marginene fra 2017 og fremover blir lavere ettersom ordrereserven vil reflektere kontrakter som ble inngått på lavere priser.

børs
subsea 7
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse