Link vil kjøpe opp spansk selskap

Link Mobility Group har planer om nok et oppkjøp i Spania.

Hentet fra Link Mobility sin hjemmeside.
Børs

Link Mobility Group har inngått en intensjonsavtale om kjøp av spanske Global Messaging Solutions (GSM), opplyses det i en melding.Aksjene har som hensikt å kjøpe alle aksjene i GSM fra Gorka Echarri, Angel Sánchez og Jose Maria Vilches, samt lederne og grunnleggerne av selskapet.Det spanske selskapet er for 2016 ventet å rapportere en omsetning på 9,4 millioner euro og en EBITDA på 1,9 millioner euro.Ifølge meldingen er avtalt verdi på GSM er 11,4 millioner euro på kontant- og gjeldfri basis.Kjøpet skal finansieres med en tredjedel kontanter ved fullføring av avtalen, en tredjedel i Link-aksjer til sluttkurs 18. januar, samt en tredjedel med selgerkreditt.13. januar kjøpte Link et annet spansk selskap, Didimo, og blir etter de to oppkjøpene nå den ledende aktøren i det spanske markedet.Les hele meldingen her.

link mobility group
Spania
global messaging solutions
didimo
Nyheter
Digital
Børs