Maersk: - En børsnotering av energivirksomheten ikke usannsynlig

A.P. Moller-Maersk skal skille selskapets energivirksomhet fra transportvirksomheten.

A.P. Moller-Maersk skal skille selskapets energivirksomhet fra transportvirksomheten. Intervju med CEO Søren Skou i A.P. Moller-Maersk.
Børs

- Vi ser fortsatt på ulike løsninger her, og har gitt oss to års frist på å finne ut hva vi vil gjøre, sier CEO Søren Skou i A.P. Moller-Maersk.Han understreker at det er for tidlig å si noe konkret om hva som vil være en «riktig» løsning, men medgir at en børsnotering av energiporteføljen ikke er usannsynlig.Trykk play i videoruten over dersom ikke intervjuet med CEO Søren Skou i A.P. Møller-Mærsk starter automatisk. Skou kommenterer også oppkjøpet av Hamburg Süd og konsolideringsprosessen innen containershipping.

a.p.møller mærsk
maersk
maersk drilling
maersk oil
Nyheter
Shipping
Energi
Børs