- Marine Harvest knuser forventningene

Analytiker Lage Bøhren i Carnegie venter at Marine Harvest vil stige på dagens oppdatering.

VIDAR RUUD
Børs

Marine Harvest la frem en EBIT for 4. kvartal på 257 millioner euro, 10 prosent over konsensus og 12 prosent over estimater, kommentarer analytiker Lage Bøhren i en fersk oppdatering onsdag. Justert for ekstraordinær gevinst, ble EBIT per kilo 2,53 euro.- Det er 8 prosent over konsensus og 10 prosent over våre estimater, skriver Bøhren i oppdateringen, og fortsetter;-  En svært positiv markedsoppdatering som signaliserer kostnadskontroll og operasjonell forbedring. Det bør utløse en positiv kursreaksjon i dag, skriver Carnegie-analytikeren.LES OGSÅ: Marine Harvest slår forventningeneVi gjør oppmerksom på at Periscopus ved Trygve Hegnar eier fire millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 0,9 prosent, i Marine Harvest.NB! Analytiker Lage Bøhren er gjest i dagens sending kl. 15.30.

lage bøhren
marine harvest
oppdatering
carnegie
Nyheter
Børs