Morgan Stanley: Positivt nytt for Aker Solutions og Subsea 7

Morgan Stanley er optimistisk etter Schlumberger-sjefens uttalelser.

Børs

Ifølge Morgan Stanley inneholdt Schlumbergers kvartalsrapport i forrige uke positive nyheter for oljeserviceselskaper som Aker Solutions og Subsea 7, melder TDN Finans.Morgan Stanley-analytikerne viser ifølge nyhetsbyrået spesifikt til uttalelsene Schlumbergers konsernsjef Paal Kibsgaard ga.Kibsgaard uttalte blant annet sa at han ser en økning i oljeselskapenes investeringer inn i 2018, og uttrykte styrket tillit til en økning i investeringsbeslutninger på både nye og eldre felt offshore.Dette tolkes som positivt også for Schlumbergers konkurrenter, som inkluderer Aker Solutions og Subsea 7.Aker Solutions faller mandag formiddag 1,95 prosent til 45,35 kroner, mens Subsea 7 er ned 1,24 prosent til 111,70 kroner.

morgan stanley
schlumberger
paal kibsgaard
aker solutions
subsea 7
Nyheter
Børs