Nå hyller han Røkke

BP-sjef Robert Dudley er svært fornøyd med samarbeidet med Kjell Inge Røkke.

Børs

Siden fusjonen i sommer har BP-sjef Robert Dudley opplevd 90 prosent kursoppgang i Aker BP. Nå hyller han Kjell Inge Røkke, skriver Dagens Næringsliv.Etter at det i sommer ble kjent at BP ville slå sammen sitt norske datterselskap med Røkkes Det norske oljeselskap ble det spekulert i om dette var oljegigantens første skritt på vei ut av Norge. Det avviser Dudley nå kategorisk.- Våre eierandeler var på retur, men nå er Aker BP på vei opp. Så jeg er veldig entusiastisk for det. Vi er definitivt ikke på vei ut, sier BP-sjefen til avisen, og bekrefter at det er tommelen opp for Røkke.- Ja, ja, absolutt!, sier han.Aker-sjef Øyvind Eriksen er svært fornøyd med rosen.- Vi har et enestående samarbeid med BP som organisasjon og toppledelsen i BP, og i særdeleshet Dudley, sier han til DN.

aker bp
bp
robert dudley
aker
kjell inge røkke
øyvind eriksen
Nyheter
Energi
Børs