Ny kontrakt for Induct

Kontrakt er inngått med klyngeprosjekt.

Induct har inngått kontrakt med Norwegian Smart Care Cluster (NSCC), går det frem av en børsmelding sendt ut tidlig torsdag kveld.NSCC er et klyngeprosjekt med mer enn 90 bedrifter og 30 kommuner/offentlige aktører som deltakere. Klyngen har sitt utspring i Stavanger-regionen, men har medlemmer fra hele landet og internasjonalt.NSCC fokuserer på innovasjon, forskning og næringsutvikling innen velferdsteknologi (eHelse, mHelse, integrert omsorg, helse IKT og relaterte omsorgsdisipliner) som et middel til å forbedre helse- og omsorgstjenester.Dette er ifølge meldingen en kontrakt innen vertikalen private selskaper, som er én av fem vertikaler Induct fokuserer på (helse, utdanning, kommuner/byer, private selskaper og humanitær sektor).Kjendistungt i toppenFinansavisen omtalte i fjor høst at toppen av aksjonærlisten i Induct er kjendistung.Øystein Tvenge er nest største aksjonær med 7,75 prosent av aksjene. Broren Torstein er 4. størst med sine 4,23 prosent.Celina Midelfart og søsteren Hermine har gjennom Midelfart Invest dukket opp på 15. plass med 1,33 prosentVi tar også med Kari Stautland, mangeårig storaksjonær i Opera, som er oppe i 3,2 prosent med sine rundt 240.000 aksjer. Det gjør henne til 8. største aksjonær i Induct.På 30. plass med 52.360 aksjer finner vi dessuten Delray Trading, et selskap Arne Blystad eier sammen med Hermann Refsum Flinder.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også