Ny og sprekere kompakt-SUV

Mercedes lanserer en ny utgave av sukess-SUV'en sin.

På bilmessen i Frankfurt i 2013 lanserte Mercedes kompakt-SUV'en, GLA, og nå kommer den i en ny og forbedret utgave. - I kjølvannet av A-Klasse, som staket ut en ny designkurs for Mercedes-Benz, kom kompakt-SUV’en GLA i 2013 som en viktig bidragsyter til å sikre Daimler tittelen som verdens største premium bilprodusent i 2016. Når nye GLA nå introduseres er det med store forventninger til videre vekst, sier Direktør Mercedes-Benz personbil, Kjetil Myhre i en pressemelding. Blant annet kan det velges mellom tre ulike chassis-varianter der komfortfjæring er standard, men man også kan få senket fjæring i forbindelse med AMG Line eller "Dynamic Handling"-pakken. Det tredje alternativet er Off Road-pakken som betyr at bilen blir 30 millimeter høyere.Den nye versjonen får LED High Performance frontlykter som erstatter bi-xenon lyktene på dagens modell. Av annet utstyr så kan det også nevnes at den får "Actice Brake Assist" som standard.Den kommer også med en helt ny toppmodell i Mercedes GLA 45 MATIC som yter 381 hestekrefter, og akselererer fra 0 til 100 på 4,4 sekunder. Motoren skal være verdens kraftigste serieproduserte 2-litersmotor.Nye GLA lanserers i Norge i mars, men de norske prisene er foreløpig ikke klare.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også