Offshoreselskaper tar av på børsen etter avtale

Reach Subsea har inngått en leieavtale med Havila Shipping ASA for et subsea-fartøy, opplyses det i en melding mandag.

Havila Subsea
Børs

Avtalen er for bruk av skipet Havila Subsea i tre år, med opsjoner for ytterligere to år totalt.Reach opplyser i meldingen at de vil mobilisere eget ROV og "survey-utstyr" om bord.CEO i Reach Subsea, Jostein Alendal, uttrykker stor glede over den nye avtalen. - Vi er glade for å kunne tilby nok et kvalitets subsea spread til våre kunder, med et fartøy som passer fint inn i våre fokusmarkeder. En viktig del av vår operative strategi er å samarbeide med redere som er kjent for høy kvalitet, og vi ser frem til å samarbeide med Havila i årene som kommer. Kombinert med nylig vellykket rettet emisjon, som gir Reach med 85 millioner kroner i vekstkapital, representerer dette steget et viktig skritt mot å gjennomføre vår fornyede vekststrategi, sier han i meldingen.Både Reach Subsea og Havila Shipping stiger kraftig på børsen etter annonseringen av avtalen.Reach Subsea er i skrivende stund opp 13,36 prosent til 2,53 kroner, mens Havila er opp 12,03 prosent til 1,49 kroner. 

havila shipping
reach subsea
avtale
Nyheter
Børs