Polarcus oppdaterer markedet

Seismikkselskapet Polarcus Limited har kommet med en fersk oppdatering.

Polarcus Limiteds seismikkflåte hadde i 4. kvartal en flåteutnyttelse på 55 prosent innen kontraktseismikk, opplyses det i en melding.17 prosent var på multiklientseismikk, mens 16 prosent av kapasiteten var i transitt. 3 prosent av kapasiteten ble brukt på verft og 9 prosent i «standby».Til sammenligning viste tallene for 4. kvartal året før 69 prosent på kontraktseismikk, 11 prosent på multiklient, 9 prosent i transitt, 2 prosent på verft og 9 prosent i «standby».2016For hele 2016 var utnyttelsen innen kontraseismikk på 71 prosent, opp fra 60 prosent året før.For multiklientseismikk var utnyttelsen på 12 prosent, ned fra 24 prosent i 2015, mens 12 prosent av kapasiteten ble brukt i transitt, mot 10 prosent året før.2 prosent av utnyttelsen ble i fjor brukt på verft, mot 1 prosent året før, mens 3 prosent ble brukt i «standby». Det er ned fra 5 prosent i 2015.«Polarcus Nadia» er ikke en del av statistikken ettersom skipet ble lagt i opplag 1. april 2015.Les hele meldingen her.