Rødt i New York

Donald Trump fortsetter å skape uro i rekkene på børsene i New York og det ble nedgang for de tre viktigste indeksene på børsene i New York mandag.

Børs

Usikkerheten rundt langtidseffektene av Donald Trumps økonomiske politikk, med terminering av handelsavtaler, høye importavgifter og handelshindringer for varer produsert utenfor USA, lavere skatter for de som blir i USA og effektiviseringer av offentlig sektor, forsatte mandag.Dow Jones endte ned 0,14 prosent til 19.800,26 og S&P 500 falt 0,27 prosent til 2.265,20.Nasdaq endte ned marginale 0,04 prosent til 5.552,94.Litt mer enn en aksje steg for hver aksje som falt på NYSE. På Nasdaq falt litt mer enn en aksje for hver som steg.Ni av de ti mest omsatte aksjene på Nasdaq endte opp, mens Qualcomm falt 12,7 prosent etter at Instinet nedgraderte aksjen og senket kursmålet, i kjølvannet av søksmål fordi selskapet angivelig skal ha misbrukt sin dominerende posisjon i markedet.Halvparten av de ti mest omsatte aksjene på NYSE steg, mens storbankene falt. Av de fem aksjene som falt blant de ti mest omsatte var Bank of America, Citigroup og Wells Fargo.

wall street
donald trump
Nyheter
Børs