Så lav er flåteutnyttelse til Prosafe

Prosafe har mange enheter i opplag. Her er flåteoppdateringen.

Børs

Riggselskapet Prosafe melder om en flåteutnyttelse på 43 prosent i 4. kvartal og i 2016 som helhet.Safe Boreas forsatte på kontrakten med Repsol Sinopec i Storbritania gjennom kvartalet. Kontrakten er forlenget til 10. februar 2017.Safe Zephyrus har vært på kontrakt med Aker BP i Norge siden juli 2016. Kontakten løper til slutten av januar.Safe Notos startet kontrakten med Petrobras 7. desember. Kontrakten går over 3 år og 222 dager.Safe Concordia er på kontrakt med Petrobras. Det rapporteres om kortvarige forlengelser til justerte dagrater.Safe Scandinavia Tender Support Vessel er på kontrakt med Statoil. Den faste delen av kontrakten løper til juli 2018.Regalia var på oppdrag for Shell i Storbritannia til misten av oktober. Denne ligger nå i opplag.Safe Caledonia, Safe Bristolia, Safe Astoria, Safe Lancia og Safe Regency ligger i kaldt opplag.Safe Eurus er også uten oppdrag.Prosafe har sikret seg kontroll over Safe Nova og Safe Vega og vil starte forhandlinger med Cosco og relaterte parter rundt enhetene som snart er fullført.Safe Lancia skal skrapes/resirkuleres.

prosafe
Nyheter
Børs