Foto: CGG Veritas

Seismikkselskap vil refinansiere: - Gjeldsnivået er for høyt

CGG mener at selskapets gjeldsnivå er for høyt, og de har intensjon om å få til en refinansiering.

Gitt de utfordrende markedsforholdene har CGG - som i en oppdatering torsdag mener selskapets gjeldsnivå er for høyt, som et forebyggende tiltak, kommet til enighet med ulike långivere om å oppheve visse lånebetingelser, som belåningsgrad og «coverage ratio» fra 31. desember, ifølge TDN Finans.Selskapet venter at markedet forblir lignende i 2017, og vil fortsette å tynge omsetningen, og at gjeldsnivået derfor er for høyt.CGG har intensjon om å starte samtaler med alle stakeholders for å få en finansiell restrukturering. Målet er å redusere gjeldsnivået og gjeldskostnaden betydelig.CGG venter at salget av multiklientseismikk blir 135 millioner dollar i fjerde kvartal, og at fjerde kvartal blir kvartalet med den høyeste omsetningen i 2016.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også