Ser oppside på 83 prosent i Subsea 7

Det franske meglerhuset Société Générale er ute med en oppdatering på oljeservice fredag.

Subsea 7-skip
Børs

Meglerhuset oppjusterer kursmålene på både PGS og Subsea 7.Subsea 7 er meglerhusets klart foretrukne aksje etter at selskapet kom gjennom nedturen som en "uventet vinner", ifølge oppdateringen.Kursmålet oppjusteres derfor til hele 204 kroner, fra tidligere 129 kroner. Oppsiden fra dagens kurs er dermed på formidable 83 prosent.Når det gjelder PGS gjentas en kjøpsanbefaling, og kursmålet oppjusteres til 35 kroner, fra tidligere 28 kroner.I oppdateringen beskrives PGS som meglerhusets foretrukne seismikkaksje.Nedjusterer Fredriksens riggkjempeSeadrill har ikke en like bra fremtid, fremgår det av oppdateringen.Det franske meglerhuset har riktignok en hold-anbefaling i motsetning til flere andre, men velger å nedjustere kursmålet til 29,69 kroner.Indikasjoner om at flytermarkedet kan komme i balanse tidligere enn ventet trekker opp, mens svak inntjening og lave forventninger om økte leteinvesteringer i 2017 trekker ned. 

subsea 7
pgs
seadrill
societe generale
kursmål
Nyheter
Børs