Sigve Brekke: - Det har vært en tung høst

Telenor-sjefen Sigve Brekke snakker ut.

Børs

- Det har vel vært styr hele tiden siden jeg begynte som Telenor-sjef for halvannet pr siden, sier Sigve Brekke til VG.Han sier til avisen at han vet veldig godt at stor sett hver gang mediene omtaler han nevner cv-bråket, manglende kvinner i ledelsen, Vimpelcom-korrupsjon og høstens batalje hvor Telenor-styreleder Gunn Wærsted ville kvitte seg med Brekke.Les også: Jeg har drømt om denne jobbenI tillegg har selskapet tapt milliarder i India. Der tar Sigve Brekke selvkritikk.- Det er to årsaker til at vi ikke lykkes: Konkurransen ble veldig tøff og inntektene falt dramatisk. Samtidig ble prisene på nye lisenser skyhøye. Det er en dårlig kombinasjon, sier Brekke til VG.Les også: Telenor endrer ledelsen

telenor
sigve brekke
gunn wærsted
vimpelcom
india
cv
Nyheter
Børs