Snur i synet på denne aksjen

Børs

Fearnley Securities oppgraderer anbefaling på Aker BP til «akkumuler» fra «reduser».Dette melder Bloomberg ifølge TDN Finans.Kursmålet på aksjen oppjusteres til 170 kroner fra 148 kroner.Aker BP hadde kapitalmarkedsdag mandag, der selskapet blant annet uttalte at de ønsker å ekspandere på norsk sokkel. - Vi opplever at det fortsatt er flere selgere enn kjøpere i markedet, og vi ser på interessante muligheter både for konkrete enkelteiendeler og for porteføljer, uttalte finansdirektør Alexander Krane til TDN Finans.Les også: - Vi vil tjene mer penger enn vi klarer å bruke Selskapet oppdaterte også produksjonsguidingen, og uttalte at de venter en økning i produksjonen for 2017 til mellom 128.000 og 135.000 fat oljeekvivalenter per dag.Kapitalmarkedsdagen fikk en flere meglerhus til å regne over tallene en gang til:  Swedbank gikk motsatt vei av Fearnly og nedgraderte Aker BP fra kjøp til nøytral med kursmål 160 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 160,90 kroner, og er dermed opp 0,31 prosent intradag. 

aker bp
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse