Storbanker smeller til med pangresultat

De amerikanske gigantbankene Goldman Sachs og Citigroup har begge lagt frem tall onsdag. 

Børs

Goldman Sachs fikk et resultat pr aksje på 5,08 dollar pr aksje i fjerde kvartal, ifølge TDN Finans. Det er en vanvittig forbedring sammenlignet med samme kvartal året før. Da endte resultatet på 1,27 dollar pr aksje.På forhånd var det ventet et resultat pr aksje på 4,84 dollar.Netto driftsinntekter kom inn på 8,17 milliarder dollar, noe som var godt over Bloombergs konsensusestimat på 7,76 milliarder dollar.Citigroup gjør det også sterktCitigroup kunne melde om et resultat pr aksje på 1,14 dollar.Det var bedre enn samme kvartal året før da det endte på 1,02 dollar pr aksje, og litt bedre enn 1,12 dollar pr aksje som var ventet på forhånd, ifølge estimater fra Bloomberg.Citigroup hadde en omsetning på 17 milliarder dollar i kvartalet, noe som faktisk var litt mindre enn 17,3 milliarder dollar som var ventet. 

goldman sachs
citigroup
Nyheter
Børs