Tankrater som gir penger i kassa

Tankratene holder seg på et nivå som er godt over break even til Frontline. 

Front Vanguard - Foto: Frontline
Børs

Reuters rapporterer om 5 stortankslutninger fra den arabiske Gulfen mandag og ratene holder seg stabile fra slutten av forrige uke, ifølge nyhetsbyrået. Fire av VLCCene går til fjerne østen med 270.000 tonn råolje hver. To av skipene går til Korea med rater på rundt 38.000 dollar per dag, mens det ikke oppgis rater for de to andre skipene som går til henholdsvis Japan og Kina.Den siste VLCCen går til US Gulf uten at det er oppgitt rate. John Fredriksens Frontline som har oppgitt break-even ratene for VLCCene sine til 21.200 dollar pr dag synker 0,58 prosent til 59,95 kroner i mandagens handel.

vlcc
frontline
tankrater
john fredriksen
Nyheter
Børs