Wall Street åpner ned

Som følge av usikkerhet rundt politikken til Donald Trump, tar traderne en pustepause på Wall Street, ifølge CNBC.

Nedgangen kommer som ventet da futures-kontraktene antydet en liten nedgang mandag, etter innsettelsen av Trump, og som følge av at resultatsesongen sparkes i gang.Dow Jones åpner ned 0,03 prosent til 19820,40 poeng, mens S&P 500 faller 0,06 prosent til 2270,04 poeng. Nasdaq-indeksen går imidlertid motsatt vei og begynner med en oppgang på 0,09 prosent til 5560,50 poeng.To selskaper har allerede lagt frem kvartalstall før børsåpningen i dag. McDonald's leverte bedre enn ventet, men faller likevel med 1,9 prosent.Halliburton leverte på bunnlinjen, men skuffet på topplinjen og faller 3,6 prosent etter børsåpning. Bankaksjene fortsetter å stige, og i skrivende stund er Goldman Sachs opp 0,4 prosent, mens JP Morgan er opp 0,2 prosent. Etter stengetid skal Yahoo legge frem sine tall.


Les også