Wall Street åpner ned

Som følge av usikkerhet rundt politikken til Donald Trump, tar traderne en pustepause på Wall Street, ifølge CNBC. 

Børs

Nedgangen kommer som ventet da futures-kontraktene antydet en liten nedgang mandag, etter innsettelsen av Trump,  og som følge av at resultatsesongen sparkes i gang.Dow Jones åpner ned 0,03 prosent til 19820,40 poeng, mens S&P 500 faller 0,06 prosent til 2270,04 poeng. Nasdaq-indeksen går imidlertid motsatt vei og begynner med en oppgang på 0,09 prosent til 5560,50 poeng.To selskaper har allerede lagt frem kvartalstall før børsåpningen i dag. McDonald's leverte bedre enn ventet, men faller likevel med 1,9 prosent.Halliburton leverte på bunnlinjen, men skuffet på topplinjen og faller 3,6 prosent etter børsåpning. Bankaksjene fortsetter å stige, og i skrivende stund er Goldman Sachs opp 0,4 prosent, mens JP Morgan er opp 0,2 prosent. Etter stengetid skal Yahoo legge frem sine tall. 

mcdonald's
halliburton
wall street
yahoo
donald trump
Nyheter
Børs